Wat kost een uitvaart?

Welkom bij Schmidt Uitvaartzorg

De kosten voor een uitvaart kunnen erg verschillen. Tijdens de bespreking van de uitvaart worden deze duidelijk. Een uitvaart bij Schmidt Uitvaartzorg kost gemiddeld rond de € 6000,00 maar dit hangt natuurlijk erg af van de keuzes die u maakt. Uiteraard ontvangt u een gespecificeerde kostenopgave. Eventuele verzekeringspolissen of deposito kunnen we in de kostenopgave meteen meenemen.
 
‘Ik heb een uitvaartverzekering of ben lid van een uitvaartvereniging, kan Schmidt Uitvaartzorg de uitvaart verzorgen?’

U bent te allen tijde vrij om een eigen keuze te maken voor de uitvaartonderneming waarvan u wilt dat die u bijstaat. Sommige verzekeringsmaatschappijen hebben echter afspraken met uitvaartondernemers en zullen deze ondernemer aan u koppelen op het moment dat u het overlijden rechtstreeks bij de verzekeraar meldt. Bent u lid van een uitvaartvereniging dan wil dit vaak niet meer zeggen dan dat u een ledenkorting krijgt of een uitvaartbedrag kunt sparen bij de vereniging.

Wilt u weten wat Schmidt Uitvaartzorg voor u kan betekenen aan de hand van uw persoonlijke situatie? Neem gerust contact op, ik sta u persoonlijk te woord.

Delen: